Oi oi... on ollut tapahtumaa jos jonkinlaista. On ollut pientä kevätmasennuksen poikasta, mutta sekin on selätetty ja elämä alkaa taas näyttämään hyvältä :) Herra X on nähty pariin kertaan ja se on aiheuttanut hieman takapakkia, mutta hiiteen Herra X!

Miesrintamalla on ollut erittäin hiljaista koko toukokuun. En ole jotenkin enää uskaltanut päästää ketään niin lähelle, että olisi jotain voinut ollakin. Vain pari miespuolista kaveria on päässyt kainaloetäisyydelle. Ehkäpä juuri siksi, että kuvio on niin selvä, siinä ei ole mitään muuta kuin kaveruutta ja kaksi sinkkua, jotka haluavat vain olla jonkun lähellä. Hipsuttelua ja nukkumista, ei suukottelua eikä hipelöintiä. Rentouttavaa :)

Viime viikonloppuna tämä tyttö sai kuitenkin lisää potkua. Tapasin baarissa miehen... enkä mitä tahansa miestä. tumman, komean, äärimmäisen hyvävartaloisen ja erityisen mukavan sellaisen :) Hän jaksoi jopa istua minun ja tuttavani kanssa baarien sulkeuduttua lähes tunnin, kun olin ävhän huolissani tutustani, joka oli aika hyvässä myötälaitaisessa. Odotettiin hänelle kyytiä kotiin. Tämä mies oli aivan upea... en muista pitkään aikaan tavanneeni ketään tuollaista. Hellää, välittävää ja upeaa :) Vaikka tästä ei ole odotettavissa mitään sen kummempaa, niin olen hirvittävän helpottunut... Herra X:n varjo alkaa tosissaan väistyä :)